Модел, актриса и майка – Ирена Милянкова може всичко 05.03 | 13:00

25-годишната звезда разказва за различните си роли в живота пред iNews

От Мартина Панайотова

Ирена Милянкова има много лица. Един от най-реномираните български модели, успешна актриса и майка на четири деца – тя е постигнала всичко това и то само за крехката си 25-годишна възраст. Ирена е известна още с активната си обществена позиция, засягаща кърменето, която налага също толкова успешно. Най-голяма популярност обаче може би добива с ролята на Съни в станалия култов български сериал "Под прикритие". Потърсих звездата малко след края на втория сезон и малко преди осми март, за да ми сподели как успява да се справи с всичко това и то толкова успешно.

"Правя това, което прави всяка работеща майка. Съвременната жена е много амбициозна и се справя добре както с домакинството така и с попрището, в което се развива", споделя скромно Ирена.

Красавицата ражда първата си рожба едва 15-годишна. Това обаче не я спира да търси нови хоризонти и в никакъв случай не я прави податлива на хорските критики.

"Смятам че човек трябва да мине през всеки един етап от своя живот, за да се изгради като личност и узрее достатъчно за родителството, тъй като да съумееш да отгледаш и възпиташ децата си е трудна задача. Но в живота не винаги обстоятелствата се подреждат по този начин. Аз съм изключение. Винаги съм твърдяла, че без подкрепата на роднините ми и съпруга ми нямаше да се справя."

Освен майка Милянкова е и един от най-популярните български модели. Снимала се е за десетки модни списания както у нас, така и в чужбина, а наскоро блесна в една доста атрактивна сесия по случай рождения ден на агенция "Визаж". На снимките Ирена е полугола – факт, който не я кара да се притеснява от децата си. "Когато голотата в дадена фотография е премерена и естетически красива, тя би могла да носи прекрасно усещане", откровеничи моделката.

Определено звездата придобива най-голяма популярност с участието си в "Под прикритие". "На кастинга за сериала ме изпрати моят букер от агенция "Визаж”, за която работя от 13-годишна. Моделите биват канени освен на кастинги за ревюта и кампании, често и за различни филмови продукции", спомня си как попада в сериала Ирена.

Какво още сподели чаровницата, може да научите от интервюто й за Jenite.bg.



Водещи