Моден гаф: Николета и Мара Отварачката менкат една дреха 04.10 | 10:12

Двете „фешън икони“ дефилират с еднакви тениски

От Мартина Панайотова

Плеймейтката Николета Лозанова се спуква да показва колко е модерна, стилна и неповторима, като ежедневно пълни Facebook профила си с фешън снимки от телефона си, на които е наконтена с различни дрехи от актуалните колекции на най-големите модни марки.

Николета обаче изобщо не е единствената, която обича да "язди вълната". Както е известно, фолкаджийките, за добро или лошо, имат най-добрите родни дизайнери, които знаят кое е актуалното на пазара даже доста по-добре от госпожа Божинова.

Николета може и да се старае да поддържа имиджа на оригинална модна икона на местно ниво, но се оказа, че моделката изобщо не е "единствената", както я описват почитателите й.

Фолк фурията Мария преди няколко дена пусна свои снимки, на които се кълчи до лъскаво, спортно возило. Певицата бе пременена със станалите хитови този сезон обувки без ток и с марков топ в леопардова краска, с виолетова щампа на момиче с военна фуражка.

Няколко дена по-късно, Лозанова изтипоса собствената си фотосесия от Верона, на която носи... същата блузка! Коя на коя я е дала, не става ясно, но вие може да прецените на коя й отива повече:



Най-четени