Може ли да познаете кой е този изкусител? 17.06 | 13:45

Чаровен е и до ден днешен

От iNews.bg

Познахте ли този симпатичен чаровник?! Това е самият професор Юлиан Вучков, като доста по-млад. На една от снимките, театралният и телевизионен критик се припича на плаж някъде по Българското Черноморие. Тогава Вучков е на не повече от 20-25 години и е в разцвета на силите си.

Гъста коса, плосък корем и дълги крака разкриват защо Вучков е бил атрактивен за нежния пол, което продължава и до днес, когато той има връзка с 30 години по-млада от него жена, припомня "Всеки ден". Легендарният професор беше гост в предаването "Нека говорят" и сам се похвали с колоритните фотоси. Очевидно е, че тв водещият е можел да има всяка жена, но така и не беше намерил дамата на сърцето, до преди няколко години.

1310935В момента професорът е щастливо обвързан с Диана, жената, с която живее вече десет години.

"Тя е любовта на живота ми. Ние се смеем, харесваме и се просълзяваме на еднакви неща. Диана е великолепна певица. Сбъркала е, че се е посветила на учителството. Чудесна имитаторка е", споделя Вучков. Той допълва, че любимата му го ревнува патологично, макар той никога да не й бил давал поводи за съмнения.

Водещи

Най-четени