Мойсей разцепва с ново видео 21.08 | 16:00

Певецът снима клип по песента си участничка в BG MUSIC FESTIVAL

От iNews.bg

Атрактивен видеоклип представи Мойсей по песента си "Много ми допада" , с която тази година бе участник в категория "хип-хоп/R&B"  във второто издание на BG MUSIC FESTIVAL в гр. Сандански.

Музиката и аранжиментът са дело на брата на певеца – Даниил Стойчев, и на Стойчо "Stinki" Иванов, а приятното видео с красиви гледки, за които е използван и дрон, са под вещата режисура на Стефан Павлов.

Музикалната критика в лицето на главния редактор на сп. "Биограф" и шеф на Журналистическото жури  Георги Неделчев писа, че "Много ми допада" е една от най-модерно звучащите песни тази година. "Хубава мелодия, хубав текст и почти виртуозно изпълнение на Мойсей", категоричен бе Неделчев.

Парчето е по текст на самия Мойсей, който  призна, че е посветено на жената, в която е влюбен: "Посветена е на една-единствена, неповторима – любимата ми жена!  Благодаря на Бог, че е донесъл това прекрасно същество в живота ми. Тя е моята муза и за доста бъдещи проекти, с две думи – "полезно неизкопаемо" и си е само за мен, хаха", довери ексклузивно пред изпълнитеят.

Част от кадрите са заснети на калните бани между Ахелой и Поморие.

Мойсей има "тренинг" да се "валя" в калта, шегува се самият той – често придружава майка си на Нареченските кални бани, като се кисне в лечелната луга, за да облекчи стари травми.

Ани Романова


Водещи

Най-четени