Монахиня спечели телевизионно риалити (ВИДЕО) 06.06 | 20:39

Помните ли сестра Кристина

От Беатрис Николoва

Монахинята от Сицилия сестра Кристина спечели италианската версия на телевизионния певчески конкурс "Гласът на Италия", след като седмици наред представянето й бе следено с ентусиазъм от милиони фенове в страната, съобщиха Франс прес.

Сестра Кристина събра 62 на сто от гласовете в надпреварата с младия рокаджия Джакомо Воли, но не показа, че се е главозамаяла, а призова аудиторията да рецитира молитвата "Отче наш", за да благодари на Всевишния.

"Искам Исус да дойде тук, това е моя мечта", заяви монахинята, след я обявиха за победител.

25-годишната сицилианка благодари също на ментора си, рапъра Джей Акс, защото я защитил от онези, които я критикуват. Той окачестви като невероятно представянето в конкурса на сестра Кристина, която се появи облечена в черна рокля и със забрадка. Рапърът я окуражи "да промени нещата и да даде важен пример".

Присъствието на монахиня бе много изненадващо в този конкурс, който обикновено е запазена територия за любители на облеклото с украса от пайети. Известната певица и телевизионна водеща Рафаела Кара бе смаяна от външния вид на сестра Кристина, която носеше сиво облекло и забрадка на монахиня. Кара дори я попита дали действително е монахиня и какво е мнението й за папа Франциск, от когото младата сицилианка се възхищавала.

Откакто Джей Акс стана неин ментор, за да може, по думите му, да се разчита на контраста между него - Дявола и светената вода, увлечението на публиката по сестра Кристина не е намалявало. Телевизия "Rai 2” дори регистрира рекорд за най-много зрители, гледали нейно предаване.

 

Водещи

Най-четени