Моника Люински има още тайни и иска да ги каже 21.09 | 08:47

Сексуалните предпочитания на Бил Клинтън може да лъснат в книга за 12 млн. долара

От Олга Андреева

Преди 14 година никому неизвестната Моника Люински се прочу по цял свят заради секс скандала с американския президент Бил Клинтън. Въпреки дългогодишното затишие, явно е дошъл моментът скандалът отново да бъде разпален.

Моника, която догодина ще навърши 40 години, е решила да разкрие всички сексуални тайни от връзката ѝ с държавния глава, като този път няма да спести нищо, пише в. New York Post.

Според приятели тя е готова да публикува мемоари, в които да издаде не само какво се е случвало в Овалния кабинет, но и какви са в подробности сексуалните предпочитания на Клинтън.

Макар досега Люински да не е изпадала в пиперливи детайли за контактите ѝ с Бил, сега е готова за 12 милиона долара да опише страстите на политика към тройки, оргии и всякакви секс играчки, коментира неин приятел пред National Enquirer.

Няма да изпусне да спомене и, че Бил е наричал съпругата си Хилари Клинтън "студена риба" и, че се е подигравал с "несъществуващия им сексуален живот". Освен това ще публикува и любовните писма, които самата тя е написала до Клинтън.

Някогашната стажантка в Белия дом вече е предложила мемоарите си на няколко издателства. Явно една от основните ѝ причини да прибегне отново към скандалните дни отпреди 14 години, е липсата на пари.

След аферата Люински взе магистърска степен, работи за кратко като новинар-ореспондент и пусна неуспешна линия чанти. "Никой не я наема на работа заради аферата с Клинтън. Все някак трябва да изкарва пари", коментира съчувствано приятел. 

Най-четени