Моника и Венсан по стъпките на Валери и Николета 26.08 | 17:13

Звездната двойка се развежда

От Кремена Бедерева

Една от най-стабилните, популярни и любими европейски двойки Моника Белучи и Венсан Касел, се развеждат. Неприятната новина, която тръгна като слух от бразилското списание Globo и френското издание  Closer вече е потвърдена и от говорителя на 48-годишната Моника. Семейството има 14 години брак и две деца.

Звездната европейска двойка потсъпи по същия начин, както българското звездно семейство Николета и Валери Божинови. В началото всички отричаха събитието, до момента, в който истината не блесна. 

Според двете издания Моника е опаковала багажа си и се мести в новия си дом в Рио де Жанейро заедно с дъщерите си Дева и Леони. "Вътрешни източници, пожелали да останат анонимни" съобщават, че са видели актрисата да товари багажа си в автомобил, като с нея са били и двете й дъщери.

Прибързаните заключения за развода се подкрепят косвено и от последните кавги между двамата съпрузи - двойката е била уловена да си разменя бързи конфронтиращи реплики многократно, като последната е била преди няколко седмици на летище, откъдето са пътували.

Двамата имат 14-годишен брак (те се ожениха през 1999 г.), а са заедно вече повече от 17 години - Моника Белучи и Венсан Касел започват да се срещат през 1996 г.. Двамата имат и девет филма, в които участват заедно.

 

Водещи

Най-четени