Музикален влак вози феновете до SPIRIT of Burgas 23.07 | 13:24

DJ ще вдига адреналина на пътниците в специалния Robbie Williams EnterTRAIN

От Кристиан Костурков

БДЖ и организаторите на тазгодишния SPIRIT of Burgas подготвят специален музикален влак за всички посетители на фестивала. Композицията ще се движи в двете посоки между София и Бургас до седмица преди и по време на фестивала. Символично нареченият Robbie Williams EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя до SPIRIT of Burgas повече от забавен и приятен.

На 7 август Robbie Williams EnterTRAIN ще замине сутринта от Централна гара София и ще пристигне следобедните часове в гара Бургас. Не само столичани обаче ще могат да се възползват от услугите му. Специалният влак ще приюти и феновете от Карлово, Казанлък, Сливен. На 9 август Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне от Бургас в ранните следобедни часове и ще пристигне вечерта в София.

Предварителната продажба на двупосочни билети за пътуване до SPIRIT of Burgas със специалния влак започва днес. Те ще се продават с 20% намаление срещу закупен билет за фестивала на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване от София до Бургас и обратно е 31.30 лв. За пътниците от по-близките до фестивала гари цената е по-ниска и стига до 12.60 лв. Посетителите на SPIRIT of Burgas, които желаят да пътуват с Robbie Williams EnterTRAIN, могат да ползват и всички предлагани намаления и търговски отстъпки от редовната цена на билета за ученици, студенти, групи и т.н.

Водещи

Най-четени