Мъжът на Русата Златка припечелва милиони от черно тото? 21.01 | 16:39

Вече е ясно откъде идват парите за скъпите коли, почивки и дрехи на сем. Хачатрян

От iNews

Карен, половинката на Златка Райкова, продължава да печели сериозни суми от спортни залози. От началото на годината бившият тенисист има "Телеграм” група, където събира пари от баламурниците за спортни залози, пише "Уикнед”.

"Моят мъж стартира група за спортни залози. Нова ера и еволюция с нашия нов софтуер. Станете част от групата и генерирайте печалби, които ще се отразят на вашия живот. Изкарват се доста добри пари, пишете в "Телеграм” за да платите и да бъдете добавени във ВИП групата, местата са ограничени” – подканва пазарджиклийката в социалните мрежи. Русата Златка твърди, че имат софтуер, който открива сгрешените коефициенти в куп спортове.

"Не е незаконно, но си е чиста пирамида – Карен твърди, че улавя сгрешени коефициенти, което е недоказуемо. Освен ако не работи с някой отвътре, който му дава информация от букмейкъра. Което пък вече е абсолютно незаконно” – коментираха специалисти пред "Уикенд”.

Карен Хачатрян няма богато семейство, а се прехранва с черно тото и незаконни залози. Още преди години името му бе забъркано в далаверите. Той бе обвинен, че между 2017 и 2019 г. е участвал в 5 уговорени мача. Карен е подканвал други играчи да не полагат максимални усилия в срещите си и многократно не е оказвал съдействие на организацията TIU (Тennis Integrity Unit). Златкиният мъж е с доживотна забрана за спорт и преди години плати глоба от $ 250 000. По-малкият му брат пък бе обвинен в корумпиране на друг професионален тенисист, предоставяне на невярна информация и залагане на мачове.

Вече е ясно откъде идват парите за скъпите коли, почивки и дрехи на сем. Хачатрян. Припомняме, че плеймейтката забременя на третия месец от началото на връзката си с Карен, набързо го дари със син, който носи неговото име, а тази есен сключиха брак и вече са законно семейство.

Бившата на Благо Джизъса не обича да говори за семейството на арменеца, с какво точно се занимава той и как си изкарва парите. Райкова го представя като бизнесмен, а наша проверка показа, че първата му фирма е основана преди година и все още се води на загуба. Официално арменецът няма приходи, но пък води демонстративно луксозен начин на живот, който явно идва от залозите и уговорени мачове.

Водещи