На 72! Пугачова заби в земята силиконовите бомби! (СНИМКА) 20.11 | 10:30

Легендарната певица подмладена и отслабнала

От iNews

Примата на руската естрада Алла Пугачова не спира да изумява феновете си. Преди дни певицата блесна в социалните мрежи с кардинално нов имидж. На мястото на дългата буйна коса се появи къса спретната прическа. Почитателите и последователите на Пугачова в мрежите веднага реагираха на промяната, като посочиха, че късата коса много ѝ отива, пише Ретро.бг.

Впечатление направи, че трансформация има и по лицето и фигурата на 72-годишната певица, която е смъкнала поне 20 години от възрастта си. Наскоро най-ярката звезда на руската естрада разкри тайната на поредното си подмладяване – пред журналисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг – повдигане, на лицето. Тя обясни, че манипулациите са извършени под местна упойка. Пугачова уточни, че си е правила лифтинг на челото и скулите. "Да, правиха ми леки манипулации, но аз по принцип имам хубава кожа, както и добри приятели пластични хирурзи", сподели пред журналисти екссъпругата на Филип Киркоров.

2332607

В същото време Алла заяви, че все още не е прибягвала към инжекционна козметология, която е хит сред знаменитостите по света и у нас. Тя представлява инжектирането на различни филъри като ботокс и хиалурон. "Чета в социалните мрежи, че другите си правят. Сигурно и на мен вече ми е време", с усмивка намекна изпълнителката на шлагерите "Миллион алых роз" и "Арлекино".

Вталяването на Пугачова пък се дължало на строга диета, която започнала да спазва, защото вдигала високо кръвно.

Водещи

Най-четени