На 73 г. Тина Търнър се жени за 20 г. по-младия Ервин 24.03 | 15:14

Певицата ще украси корицата на априлския брой на сп. Vogue

От Кремена Бедерева

Известната американска певица, 73-годишната звезда Тина Търнър съобщи, че след като получи швейцарско гражданство ще се омъжи. Тя ще сключи брак с германския музикален продуцент Ервин Бах, който е по-млад от нея с 20 години, съобщи Newsru, като се позова на германското издание на сп. Vogue. 

Певицата ще украси корицата на априлския брой на сп. Vogue. Тина Търнър и Ервин Бах са заедно вече 27 години.  Певицата се запознава с първия си съпруг Айк Търнър през  втората половина на 50-те години на миналия век. Двойката живее заедно 16 години, но бракът не е щастлив.

През 1976 г. Тина  Търнър получава развод, заявявайки, че през всичките години Айк  я малтретира физически и морално.  Десет години след като е получила развода си, Тина Търнър се запознава с германеца Ервин Бах. Двамата заживяват заедно от  средата на 90-те години на миналия век, припомня БТА. През 1998 г. Търнър и  Бах се заселват в Кюснахт, близо до Цюрих. 

На Тина Търнър са й били необходими почти 30 години, за да  се реши да оформи официално отношенията с любимия си. Неотдавна  Тина Търнър подаде молба за швейцарско гражданство. Скоро след  това се разбра, че възнамерява също да сключи брак.  В интервю за сп. Vogue Тина Търнър разказва, че гостите на  сватбата й ще трябва да се явят с бели костюми.

А също, че  тържеството ще е в Кюснахт, чиито планински пейзажи, зелени  поляни и чисти реки отдавна са се превърнали в неразривна част  от живота на американката. По думите на Търнър досега не се  чувствала толкова щастлива, както е в момента.

"Щастлива съм в Швейцария, тук се чувствам като у дома си, заяви неотдавна пред сп. "Блик" певицата, чието истинско име е  Ана Мей Бълок. Не мога да си представя по-хубаво място за  живеене."

Търнър увери, че в Швейцария се чувства защитена от намеси в личния й живот. Певицата не е имала публични изяви след  турнето си през 2008-2009 г. 

Ястията за празничната сватбена вечеря ще бъдат приготвени от любимите готвачи на Търнър Хорст Петерман и Рико Цандонела.

Водещи

Най-четени