На Николета ѝ прилоша, но ще живее. В курник 27.03 | 23:32

Денис Родман влезе

От Мартина Панайотова

Първият сезон на риалити шоуто "Къртицата" се очертава като подчертано селскостопански. 19-те участника, сред които звезди от ранга на Николета Лозанова, Азис, 100 кила и Деян Донков, ще живеят в база, чието технологично и битово оборудване е точно такова, каквото е било при създаването на Първата българска държава през 681 година.

Оказа се, че лъскавите любимци на народа и редовите граждани от Групата ще трябва да разполагат пространството си между курник с кокошки, кочина, каменна камина, сковани клозети и всичко онова, което би могло да се нарече "аграрно".

Спалнята е обща, а душовете представляват пробити кофи – изобщо – идилия.

Иначе, първите часове за участниците бяха наситени на емоции. Всичките 19 бяха докарани в Базата в клетки. В тях им бяха раздадени пликове, в които пък бяха описани техните роли. Един от тях получи званието "Къртицата", но кой е – това тепърва ще се разбере.

Върлата противничка на чалгата Рут Колева бе поставена до Азис, когото плюеше регулярно във Facebook и с когото естествено се спреятели. Оказа се, че всъщност певицата нямала нищо против фолк иконата, макар че бе заявила, че би го изгонила от свой концерт.

Не към Рут обаче бяха насочени всички очи, а към най-популярната жена в България – Николета Лозанова, на която трябваше да ѝ стане лошо. Действително на плеймейтката ѝ падна кръвното, но както каза мед. сестрата, която е прегледа – "ще живее".

Всъщност, Николета се озори по време на първото предизвикателство, наречено Гладиаторите. Тя трябваше да тика дървена каруца, върху която стоеше Деян Донков през ужасяващо, кално поле. Плеймейтката си плю на ръцете и смело се хвърли да се връгаля в калта.

Без да изпадаме в подробности за играта на двата отбора ("звезди" и "незвезди"), ще кажем само, че Групата спечели 10 хиляди лева и успя да бие Къртицата в първата игра. Първите подозрения, между другото, паднаха върху Деян Донков, който показа подорзителна немощ при разбиването на една тухлена стена.

По време на извънредно дългия дебютен епизод на "Къртицата" станахме свидетели и на първото коментарно предаване, гости в което бяха Тити Папазов, Миглена Ангелова, Марта Вачкова и още куп популярни лица. Те бяха събрани, за да изгубят малко ефирно време в коментари, шеги и закачки и да посрещнат голямата звезда на шоуто – баскетболната легенда Денис Родман.

Той се появи в целия си екстравагантен блясък и набързо бе запознат с опцията за намиране на околовръстна проститутка, с голите снимки на Жени Калканджиева, Николета и Емануела и с изкусителните бедра на Азис. Иван Христов не пропусна и да му се оплаче от отношението на бившата му съпруга Вихра, която не му давала да вижда детето си.

Последва самото влизане на Родман в Базата, където бе посрещант от леко стъписани и притеснени лица. Единствената, която реши да покаже на баскетболиста прословутото  бг гостоприемство, бе Рут Колева, която на секундата го подхвана на раздумка и му сипа ракия. Дали само певицата се оказа смела или просто е единствената, която говори английски, не стана ясно, но пък Родман бе осведомен за куп съществени факти от сорта на как българите се кефят на Биг Брадър и, че и Рут като него има татуировки.

Николета дума не продума, но за сметка на това не свали слънчевите си очила – неизменен атрибут на всички от групата на звездите, въпреки че шоуто се излъчва в реално време, иначе казано полунощ.

"Къртицата" ще се излъчва абсолютно всеки ден без неделя, в продължение на три месеца, така че изненадите тепърва предстоят.

Най-четени