На какво са готови хората, за да заприличат на звездните си любимци 30.05 | 19:37

Вижте една двойничка на очарователната Миранда Кер

От iNews.bg

И преди сме чували за луди фенове, които малко стряскащо се опитват да заприличат на своите идоли. Оказа се, че двойникът на Джъстийн Бийбър, който си направил куп операции, за да докара чертите на канадеца, не е единственият такъв ентусиаст.

Ето и един корейски модел – Хон Ю Реум, която реши да гради кариера в модния бранш не със собственото си лице, а с това на Миранда Керн. За съжаление момичето се е вманиачило по външния вид на австралийката и е предприела крайни мерки в името на своята цел.

Според уебсайта Jezebel още преди екстремната трансформация Реум не е приличала на корейско дете. В японско предаване, което разказва за опасностите от пластичната хирургия, младата дама споделя:

"Наистина бях впечатлена, когато видях за пръв път Миранда Кер в списание. Тя има бебешко лице, но е много секси. Осъзнах, че искам да бъда като нея!”.

В името на мечтата си Реум е претърпяла корекция на клепачите и носа, постоянно носи сини контактни лещи, боядисва косата си и се гримира с помощта на контуриране, за да заприлича максимално на своя идол.

Видео с азиатката можете да видите на страницата на Jenite.bg.

Водещи

Най-четени