На кого иска да прилича Лео ди Каприо? 26.08 | 21:00

Актьорът е започнал да прави физически упражнения

От Пламена Вълчева

Леонардо ди Каприо е започнал да прави физически упражнения, за да може външният му вид да е като този на Дейвид Бекъм, пише Contactmusic.

Актьорът си е дал тримесечен срок, в който тялото му да заприлича на това на бившия играч от английския национален отбор по футбол. Целта е Ди Каприо да може да се справи с конкуренцията за филмови роли, след като навърши 40 години по-късно тази година.

"Той е решил, че сега е подходящият момент да възвърне формата си - заяви източник, цитиран от Daily Stars. "Ди Каприо добре се повесели през лятото и това се отрази на талията му. Той ще навърши 40 години през ноември и знае, че сега трябва да започне да се грижи за външния си вид, защото ако вземе подобни мерки след време, ефектът едва ли ще е същият. 

Актьорът се е подложил на режим, който включва гребане рано сутрин, последвано от двучасови физически упражнения. Той казал на треньора си, че си е дал срок до ноември, за да може торсът му да заприлича на този на Бекъм. Това са драстични мерки, но така Ди Каприо ще е конкурентоспособен на Брад Пит и Джордж 
Клуни за главни филмови роли." 

Новината идва, след като наскоро стана ясно, че звездата от филма "Вълкът от Уолстрийт" се е подложил на стриктна диета. Ди Каприо се е зарекъл да отслабне с 5 кг, след като нарушил хранителните си навици, докато бил във ваканция през лятото., допълва БТА. 

Водещи

Най-четени