На кого принадлежат най-секси устните в шоубизнеса 09.12 | 13:45

С какво победителката си спечели първото място

От iNews.bg

В края на годината освен че е време за равносметки, също така е идеалният момент за създаването на най-различни класации. Ето и поредната – тази на най-сексапилните устни в шоу средите.

Безспорният лидер в това отношение е американската певица Тейлър Суифт, отбелязва Daily Mail. Устните на красавицата са еднакво изкусителни и се харесват както на представителите на силния, така и на нежния пол. Затова всички искат да ги копират, отбелязва изданието.

Втората позиция е за сочните устни на Анджелина Джоли. След това се нареждат популярни имена като тези на Риана, Скарлет Йохансон, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Меган Фокс.

Всъщност подредбата не е направена от кой да е, а от експерт в областта на естетиката. Най-сексапилните устни подредил пластичният хирург д-р Де Силва, който работи в престижна лондонска клиника и си е водил записки чии устни пациентките му искат да копират най-много.

Експертът обяснява, че устните на победителката се наричат купидонови. Причината – горната прилича на лъка на римския бог на еротичната любов. Тази форма се смята за най-привлекателна в света. Освен Тейлър Суифт, такава форма на устните има и барбадоската ѝ колежка Риана.

1819686

Водещи

Най-четени