Наградите „Златен глобус“ събраха Деми и Аштън 16.01 | 14:31

Те се появиха заедно за първи път, откакто обявиха, че са развеждат

От Олга Андреева

За първи път, след като обявиха новината, че са развеждат, Деми Мур и Аштън Къчър се появиха заедно на публично място.

Церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" събра двете звезди на едно място - на партито преди официалната церемония двамата се озоваха в една и съща зала.

Деми е пристигнала първа на партито и е била с група приятели, а Аштън, който наскоро се появи с нов имидж – подстриган и избръснат, е пристигнал в разгара на партито, съобщи International Business Times.

Очевидци разказват, че Аштън пръв е решил да предприеме сконфузната стъпка и под погледите на мнозинството от присъстващите е прекосил цялата зала, за да си размени няколко реплики с жената, с която споделиха шест години брак.

Въпреки че двамата бивши съпрузи нито са пристигнали заедно, нито са си тръгнали заедно от партито, присъстващи коментират, че са се държали много спокойно и нормално.

Миналата седмица направи впечатление, че актьорът, заместил Чарли Шийн в "Двама мъже и половина", отново носи брачната си халка.

На партито преди раздаването на "Златните глобуси" са присъствали още звезди като Хелън Мирън, Камерън Диас, Роберто де Ниро, Том Круз, Джерард Бътлър и Леонардо ди Каприо.

Водещи

Най-четени