Надви си на масрафа: Край на частните партита с водещ Митко Рачков 26.06 | 14:00

Само помен за 40 дни от смъртта не съм водил, шегува се мрачно Рачков

От iNews

Димитър Рачков изкарва достатъчно пари от телевизионните си ангажименти, затова е спрял да ходи по частни празненства. Преди десетилетие комикът заедно с бившата си Мария Игнатова или Васил Василев-Зуека кръстосваха страната надлъж и шир, за да забавляват гостите на сватби, кръщенето, откриването на нови заведения.

"Само помен за 40 дни от смъртта не съм водил”, шегува се мрачно Рачков. За него тези участия са вече отминал етап, макар и досега домакини да го изкушават със сериозно заплащане.

Преди десетилетие той поддържаше твърда тарифа от 7 бона за два часа говорене на смешки, после я увеличи двойно, но желаещи да го видят на живо все не липсваха. Сега обаче Рачков приема да води сватби и кръщенета само на познати, на които може да се довери, и където знае, че ще се забавлява. Затова и се отзовава на една-две покани годишно. За собствена сватба пък при любимия водещ на България и дума не може да става. Откакто се раздели с младата Анита, той не се е показвал публично с друга дама.

Хора около него пробват да заблуждават медиите, че едва ли не е във връзка със сладкарка, с която бе засечен преди година на вечеря в известно заведения в морския курорт Лозенец. Тогава се появиха публикации, че той е продължил напред след поредното любовно разочарование, но те се оказаха лъжа.Сладкарката изчезна от медийното пространство, толкова бързо, колкото се появи, докато Анита вече е омъжена жена. В скорошно интервю тя заяви убедено, че според нея до бившия й няма жена.

Преди да обяви романса си с младата блондинка Рачков също дълго време бе сам. Причината-травматичната раздяла с Мария Игнатова, с която се превърнаха в любимата двойка на България. Макар че се кълняха колкото се обичат по телевизията, двамата така и не стигнаха до брак. През 2017 година актьорът сам обяви в нарочно съобщение, че вече няма нищо общо с водещата, която ще продължим да гледаме в "Един за друг", пише "Минаха години".

Водещи