Наедрелият бюст с добре щръкнали зърна на Андреа я скара с гаджето й Емре Озмен 24.08 | 09:30

И всичко започнало с няколко снимки, сред тях и една, която сама си направила в асансьора.

От iNews.bg

Наедрелият бюст с добре щръкнали зърна на Андреа я скара с гаджето й Емре Озмен.

И всичко започнало с няколко снимки, сред тях и една, която сама си направила в асансьора.

Случката се разиграла тези дни в Кипър, където певицата прекарва голяма част от времето си заедно с турския си избраник, който е от известните актьори в южната ни съседка. Двамата снимали клип към новата й песен "Нямам сърце", за който вече ви информирахме. С типичния за певицата разкрепостен нрав там зърната на Андреа пробиват тънката преграда на блузката й. 

За нея провокацията няма проблем, но това се оказало проблем за турския екип. И скандалът дошъл от само себе си. Екипът на Емре бил на мнение, че той не трябва да се снима с така добре виждащата се пищна гръд на българката. Андреа естествено не отстъпила и решила, че клип ще има със или без Емре, и то по нейния начин.

Певицата не пожела да направи подробен коментар за случилото се с Озмен и екипа му, но отбеляза, че по никакъв начин не е искала да обиди някого, най-малкото човек като Емре. Тя каза за "Телеграф": 

"Съсипана съм от случката, не исках по никакъв начин да го обидя и да нараня чувствата му на вярващ. Той е истински джентълмен и вярвам, че ще разбере и ми прости". И добави: "Успях да вкарам в цялата драма позитивен привкус,защото животът е прекалено прекрасен и трябва да се изживее по красив начин. Съжалявам за този грозен скандал, разиграл се по време на снимките".

Водещи

Най-четени