Назрява страшен бой в Базата 17.03 | 20:00

Кой кого се кани да натупа

От Надежда Стоянова

Положението в Базата на "Къртицата" в последно време е доста изнервено. Изолацията на участниците и фактът, че трябва да живеят с куп непознати, си казва думата. Най-опасно обаче е това, че някои от мераклиите за победа в шоуто се опитват да играят някаква роля.

Това, както вече писахме, много дразни охранителя от Монтана Емил Каменов. Най-много му се набива в очите плейбоят на Базата Борислав, който заряза красавицата Индира и се преориентира към модела Бориса. И макар Емо да изглежда доста груб на пръв поглед, се оказа изключително романтичен. Затова не може да понася поведението на Боби, който сменя жените като носни кърпички.

"Струва ми се, че тука-тука некой ден пак ще ми изгърми некой бушон. Боби нема как да ме дразни, щото той е елементарен. Он е плосък завалията, не става нищо от него", коментира той пред Костя и Гери.

Емо обаче доста се напряга от самата обстановка. Оказа се, че има критики към почти всички в Базата.

"Дразнат ме с присъствие, с маниери, с всичко. Аз ако изгуба контрол, ще ги нокаутирам и ще си тръгна. Да търпим у тая затворена клетка толкова време вече е трудно", допълни той.

Водещи

Най-четени