Най-бруталната реклама на грим (ВИДЕО) 08.08 | 16:07

И жените ще останат изненадани...

От Гергана Златкова

Имате татуировка, която не ви допада? Направили сте си я в безпаметна пиянска нощ, от която единственият ви спомен е ужасният махмурлук на следващия ден? Или пък сте написали името на любимата си, която ден след това, вместо да примира от радост, ви е разкарала?

Искате да скриете срамното мастилено изображение, но нямате пари за лазерна операция? Е, значи тази реклама е точно за вас!

Свикнали сме да виждаме 2 пръста фондьотен по лицата главно на жени, но след като изгледате това видео, ще сте на съвсем различно мнение.

На него се подвизава небезизвестният Зомбибой – един от най-големите фрийкове в света. За него сме ви разказвали и преди, когато класирахме най-маниакално променените хора в света.

Само че тук е в едно малко по-различно амплоа – като рекламно лице на фондьотен с логото "Виж отвъд обвивката".

Чаровният Рик Генещ работи от години върху себе си, като малко по малко превръща тялото си в нагледен учебник по човешка анатомия. През 2011 година той се появи в клип на Лейди Гага, превърна се в лице на модната марка "Тиери Мюглер", а понастоящем е един от най-високоплатените и търсени мъжки модели.

Но няма какво да говорим повече – вижте сами видеото, което, поне нас лично, ни шокира и изуми:

 

Водещи