Най-влиятелното дете на 2011 г. е на Том Круз 22.12 | 09:30

По петите я следва малката Харпър на семейство Бекъм

От Олга Андреева

Дъщеричката на Том Круз и Кейти Холмс, Сури, беше коронована за най-влиятелното известно дете.

Тя успя да се пребори с многобройните отрочета на семейство Бекъм и Джоли-Пит, посочва Marie Claire.

Класацията на Daily Beast е базирана на фактора медийно отразяване, а малката Сури определено не може да се оплаче от липса на интерес.

Естествено, това до голяма степен се дължи на шармантните ѝ тоалети, както и на обувките с токчета, за които майка ѝ отнесе и доста критики, че са неподходящи за 5-годишно дете.

На второ място в класацията е петмесечната дългоочаквана дъщеричка на Виктория и Дейвид Бекъм, Харпър Севън. Макар да е неизменно в прегръдките на майка си, Харпър доби собствена звездна популярност.

Всички очи са вперени в нея не само, за да видят как изглежда първата дъщеричка в семейството, но и от интерес с какъв тоалет ще се появи днес. Виктория доказа, че неслучайно се занимава с мода, обличайки малката си принцеса едновременно стилно, семпло и по детски.

Високо в класацията са и синът на Дженифър Лопес и Марк Антъни, Макс, както и дъщеричката на Джоли и Пит, Шайло. Дъщерята на Джесика Алба, Онър-Мари, е изпреварена от сина на риалити звездата Кортни Кардашиян, Мейсън.

В класацията могат да бъдат открити още най-малкият син на семейство Бекъм, Круз, Вивиан на Анджелина Джоли и Брад Пит, дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, Вайълет, както и един от синовете на Бритни Спиърс, Джейдън.

Водещи

Най-четени