Най-големите модни гафове на тазгодишните Оскари (СНИМКИ) 23.02 | 11:46

И тази година наградите Оскар не минаха без критики към аутфита на звездите

От Беатрис Николoва

И тази година наградите Оскар не минаха без критики към аутфита на звездите. Докато някои бяха ослепителни, други минаха между капките незабелязано, то трети отнесоха много критики.

Лейди Гага беше начело на звездите, избрали дръзки тоалети за червения килим за наградите "Оскар", които не оправдаха риска, съобщи в. "Daily Mail". Към нея се присъединиха също обикновено стилните Скарлет Йохансон, Соланж Ноулс и Гуинет Полтроу, дебютантката на церемонията Клоуи Грейс Мориц, номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля Лора Дърн, режисьорката Ава Дюверней.

Лейди Гага носеше огромна рокля с крокодилска текстура на Азедин Алая, който дебютира на церемонията за наградите "Оскар".Певицата, известна с шокиращия си стил, обикновено избира тоалети, които подчертават фигурата й. Този път беше в нещо с много странни пропорции, особено широките къси ръкави и широките яркочервени ръкавици, които изглеждат по-подходящи за миене на чинии. Тоалетът е трябвало да напомня за стария Холивуд. Той е изработен от 25 души за две седмици. 

1475432

Скарлет Йохансон, която връчваше награда на церемонията, премина по червения килим в прилепнала изумруденозелена рокля. Самият тоалет има потенциал да бъде сензационен, но прическата и пищната огърлица го направиха натруфен.

Изпълнителката Рита Ора и моделката Ирина Шейк бяха избрали твърде разголени тоалети, който не бяха никак подходящи за класното събитие и не оставяха почти нищо на въображението.

 Соланж Ноулс този път сякаш беше облякла червения килим. Тя носеше тоалет с панталон и туника на Кристиан Сириано. Явно се е старала да направи впечатление, но ефектът не беше желаният.

Облечената в бебешко розово Гуинет Полтроу беше критикувана,че прилича на Барби в роклята си.

1475417

Актрисата Клоуи Грейс Морец, която връчваше награда на церемонията, сякаш беше с одеало. Джобовете на роклята бяха приятен детайл, но полата беше прекалено обемна и поглъщаше елегантната й фигура. В тази рокля тя изглеждаше много по-възрастна от 18-те си години. 

Актрисата Лора Дърн се беше вдъхновила от рицарска броня. Тоалетът й беше подходящ за войнствена принцеса, но не и за червения килим.

Режисьорката на "Селма" Ава Дюверней избра красив син цвят, но едричката й фигура щеше да спечели, ако тоалетът й балансираше формите й и беше с по-малко декорации. Бижутата й също бяха в повече.

1475434

Фелисити Джоунс беше с тоалет на "Александър Маккуин" - марка известна с приказните си творения. Широката копринена пола, контрастиращият обшит корсет и прекрасният сребрист цвят са идеални за церемонията. Атлетичното оформление на врата обаче не съответстваше на пищното боди, изглеждаше задушаващо и неудобно за носене. С бухналата пола силуетът бе неприятен. 

При мъжете Джарет Лето събра погледите в бледолилав смокинг "Живанши", съчетан с розово цвете и ненужен чадър. Всички модни гафове от Оскари 2015, вижте в нашата галерия.

Водещи

Най-четени