Най-добрите звездни приятелки, които са имали връзка с един и същ мъж 15.12 | 14:10

Взаимоотношенията в шоубизнеса са доста оплетени!

От iNews.bg

Всички знаем, че бившите гаджета на най-добрата приятелка са забранена територия, но това явно не важи изобщо за знаменитите дами, които правят всичко в името на голямата и единствена любов, която рядко се оказва точно такава.

Днес ще ви представим кои са звездните приятелки, които са се срещали с един и същи мъж. Изглежда, че известните личности нямат нищо против да делят гаджетата си. Може би ще се изненадате кои са звездите, излизали с един и същи мъж. Ето ги и тях!

Камерън Диас и Кейт Хъдсън
Двете красиви и талантливи дами са се срещали с бейзболния играч Алекс Родригес. Кейт - през 2009 година, а Камерън - през 2010. Дори се говори, че двете са се скарали заради него. Но това не е всичко. И двете са излизали и с Джъстин Тимбърлейк! Диас имаше 4-годишна връзка с певеца, а след раздялата им през 2007 г. Кейт имаше кратък флирт с него.

1612214

Селена Гомес и Майли Сайръс
Двете изпълнителки са се срещали с Ник Джонас. Майли е била първата, през 2006 г., а романсът между Селена и Ник започва през 2007 и продължава до 2010 година. И тримата посветиха доста песни на този звезден любовен триъгълник.

1612216

Кои са останалите звездни приятелки, които си поделят всичко, дори и гаджетата, ще научите в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени