Най-досадните BG личности на 2012 26.12 | 11:55

Тези, без които (не) можем

От Мартина Панайотова

Броени дни остават до края на 2012 г. и съвсем естествено е, те да са предназначени за равносметка на онова, което се случи през нея.

И въпреки че изминалите 365 дена бяха наситени на какви ли не вълнуващи събития, скандали и гледки, които с гордост ще влязат в световната история, то тя не премина и без онези досадни, но толкова упорити личности, които са готови да затанцуват голо хоро (буквално), само и само да влязат в общественото полезрение.

И всъщност – евала – за тях се прави класация, което автоматично означава, че са постигнали целта си.

И така, тази класация няма да ви занимава със значимото – напротив – тя ще обобщи за вас всичко дребно и злободневно, което ви се натрапваше като упорит бацил, от който няма отърване.

Николета Лозанова

6654f772-3161-171e-3536-1a4562924c21

Нима класация с подобна тематика би могла да бъде съставена, без един от своите фундаментални елементи? И наистина, името на плеймейтката-моделка-футболна съпруга бе не само едно от най-споменаваните през годината. Нещо много повече, по едно време дори самото му назоваване започна да предизвиква нервни конвулсии на тялото. Николета Лозанова – човекът, за когото приказката с кирливете ризи на показ сякаш е измислена.

Госпожа Божинова просто не спря да занимава обществото с всяка дребна и изключително досадна подробност от своето "бляскаво" ежедневие.

Цялото общество преживя всички мигове от бременността й, последвалото раждане, първата снимка на детето й, екскурзията й до Бора-Бора, пътуването й до Верона, шопинга, който е направила, закуската й, вечерята й, самоснимките й с предната й камера на iPhone-а и мъдрите й "everyday” мисли. Разбира се всичко това са леки и незабележими факти, сравнение с драмата на живота й – войната с Алисия – бившата съпруга на Валери Божинов и нейна смъртна врагиня.

И като заговорихме за Алисия...

764175d3-bd3c-7178-1139-c90f1951a316

Именно споменатият в предния абзац скандал прави Алисия почетен член настоящата класация. Бившата на Божинов и настоящата на Михайлов просто не спира да се занимава с идиотската си кавга с Николета Лозанова. Многозначителни Facebook статуси, еднакви прически, един и същ фризьор и накрая песен, чийто текст е насочен към Лозанова.

Драмата, която ще предизвика взривяването на нова атомна бомба просто не може да се сравни с онова, което настъпва, след като Николета напише във Facebook-а си "края ти като футболна съпруга настъпва"... Всъщност, почти е сигурно, че ако някога се случи така, че Николета Лозанова по някакво божествено чудо се дематериализира от нашия свят, Алисия просто няма да преживее факта че вече няма с кого да води махленски спорове и ще си направи харакири.

Златка Димитрова

239b0cae-10a2-d2b2-dcf8-1df88b962e4f

Или по-точно нейните гърди. През 2012 година българинът бе облъчен от огромно количество "златкини" прелести. Тя гордо ги показа навсякъде – от профила си във Facebook, през страниците на мъжките списания до няколко чуждестранни еротични сайта, които ги разпространиха и в глобален план.

Родният шоубизнес бе толкова впечатлен от бюста на плеймейтката, че я направи ключова фигура в риалити формата VIP Brother, като това доведе до появата на нейния бюст и "по телевизора". Не щеш ли точно тогава се разбра, че Златка изобщо не е "такова момиче", а под "цицорестата" й натура се крие нежна, ранима и романтична душа.

Азис

2f807b90-2a1c-36b0-9e3e-59abf0b53e42

Азис може би е най-голямата примадона от изброените до момента. Фолк идолът прекара една година на големи трансформации. Буквално. Пред очите ни Азис стъпка по стъпка се превърна в... Азия – неговото женско алтер-его. През това време обаче успяхме да го видим как влиза в кожата на цял куп известни жени - от своята най-добра приятелка Николета до ар-енд-би дивата Бионсе.

Това разбира се бе натрапено на всички по възможно най-агресивен начин: цялото интернет пространство бе залято от самоснимките на Азис по перука или обут в садо-мазо ботуши на висок ток, които поставят акцента на изкусителните му крака... Страх ние е да си помислим в кой етап от еволюцията ще влезе през 2013-та.

Фолк дивите

a0da6bfa-4e98-6231-effa-5d7c5ee1c1fe

Решихме да ги поставим под общ знаменател, защото ако тръгнем да изброяваме всички фолк фурии, които ежедневно заливат общественото пространство със своите подвизи, то ще ги описваме до другата Нова година.

Тук обаче е мястото да наградим всички онези чалга фурии, които постоянно и настоятелно си показваха зърната, гърдите, гащите, както и домашните любимци. Браво!

Big Brother

5197c0ba-030c-d2cd-a29d-836cc8b33972

Риалити формата Big Brother е символ на всички онези дребни махленски неволи, които вълнуват човеците, чиято еволюция е спряла на ниво "чоплене на семки пред входа и пиене на ракия вечер". Естествено, героите, които избират продуцентите трябва да отговарят на всички критерии, според които "интригите" в Къщата са гарантирани, съответно интересът на човеците ще бъде привлечен.

Това бе и причината месеци наред вечерите ни да се изпълват с неволите и вълненията на цял куп известни и псевдо известни личности, които всъщност не правят нищо. Интересът тази година бе толкова взривяващ, че продуцентите направиха втори тек след така желания край на първото издание, и вкараха нови хора, които сигурно са влизали в подобни класации преди няколко години, но интересът към които се разпали с нова сила. В цялата картинка отворен остана само въпросът къде, по дяволите, останаха Пеньо и Радо Прашката?!

Риана

c752a25c-8c7a-0d7f-5f63-b90cb17b0524

Чакайте... Какво прави Риана в класация за български личности? Ами, поднасяме я като бонус с всичките й Instagram снимки, които качва с такова усърдие всеки ден. А казват че ежедневието на световните звезди е натоварено! Съдейки по онова, което звездата "споделя" голяма част от ежедневието й минава без дрехи, а както наскоро се убедихме – и без гащи. Понякога се случва и така, че ако случайно снимката, която Рири показва не е гола, то тя задължително представя "гангстерския" й начин живот – Риана пуши хашиш, Риана шмърка, Риана се натиска с Крис Браун, Риана пие в бар. Дам, добре би виряла у нас барбадоската поп принцеса.

И така, сега ви оставяме намира и спираме да ви досаждаме с глупости. Честита нова година и ползвайте Instagram приложение за снимките си!

Водещи