Най-искреното и забавно интервю на Мила Кунис 07.03 | 07:10

Звездата разговаря със стеснителен журналист за кръчми, пиене и футбол

От Александър Бакалов

Рядко имаме възможност да видим някой популярен актьор, освободен изцяло от звездния си ореол. Именно тогава можем да разберем що за човек стои пред нас и дали извън филмовите му въплъщения би ни било приятно просто да седнем и да поговорим с него.

Е, Мила Кунис току-що си заслужи правото да я поканим на бира, след като я видяхме в едно крайно непринудено интервю със стеснителен журналист от BBC.

Въпросният момък видимо се притеснява от факта, че стои в едно и също помещение със сексапилната актриса. Кунис обаче взима нещата в свои ръце и в опит да отпусне спечения младеж се впуска в откровен разговор на всякакви теми и видимо се забавлява от факта, че може да зареже професионализма си за няколко минути.

"Честно казано съм вцепенен от ужас" признава в самото начало интервюиращият.

"Защо, до тук се справяш страхотно" усмихва се Кунис.

"Сериозно ли?"

"Не" шегува се тя.

Актрисата ясно показва на момчето от BBC, че насреща си няма студенокръвна звезда, а момиче с чувство за хумор и взима нещата в свои ръце като го пита защо е толкова притеснен. Интервюиращият неусетно започва да говори за любимата си кръчма и двамата с Мила започват да коментират питиета и футбол. Основната тема – актуалният "Oз" – остава почти напълно забравен.

Кунис обаче чистосърдечно си признава, че се е забавлявала страхотно с това крайно непрофесионално, но абсолютно очарователно интервю. Можете да го видите цялото по-долу:

Водещи