Най-накрая! Бориса призна за Андрей 29.09 | 13:30

Николета притисна красавицата натясно

От iNews.bg

Николета Лозанова е известна като една от най-лошите телевизионни водещи. Наскоро плеймейтката се премести в bTV, но предаването ѝ остана със същата концепция, единствено името му е ново - "Папараци".

Първият гост на Лозанова беше Бориса Тютюнджиева, с която - ако се вярва на клюките, са в обтегнати отношения заради общи креватни изпълнения с националния вратар Николай Михайлов. Двете дами изиграха истинска постановка с цел да покажат симпатии една към друга, но неприязънта им беше очевидна.

Бориса изясни, че никога не е имала интерес да бъде тв водеща на мястото на Николета и да я уволнява. Слуховете тръгнаха, след като стана ясно, че Тютюнджиева е жената до Андрей Арнаудов, който е и продуцент на шоуто. И двете похвалиха мъжете си - Андрей и Валери Божинов, като ги обявиха за национално и футболно богатство, но допълниха, че и двамата трябва да внимават да не ги загубят като жени.

На финала Ни Ло побърза да успокои моделката, че ако някога се появи слух, че е в по-лични отношения с Андрей, Бориса да не им вярва.

 

Водещи

Най-четени