Най-популярните и успешни хора в света, които са осиновени 26.02 | 11:05

Някои ще ви изненадат!

От iNews.bg

Днес информацията достига до нас от всички точки на планетата и знаем много за любимите ни звезди и за всички известни личности, които са в публичното пространство по един или друг повод. Общото между всички тях е, че са успешни в една или друга сфера и всички знаят много добре имената им и с какво са се занимавали или все още се занимават.

Но понякога началото на житейския им път остава в сянката на сегашната им слава и малцина знаят откъде точно са тръгнали тези личности, каква е била съдбата им, защо са станали това, което са днес. Има много знаменитости, за които става ясно, че са осиновени. Днес ще ви представим някои от тях и техните истории, които ще ви изненадат!

Стив Джобс
Починалият основател на Apple е бил даден за осиновяване още след раждането си през 1955 година и малко след това е бил осиновен от Пол и Клара Джобс, двойка от Сан Франциско, която не е можела да има деца.

Мерилин Монро
Тя е родена под името Норма Джийн Мортенсън през 1926 година. Майка й, Гладис Бейкър, е била психическа нестабилна и не е имала средства да се грижи за нея и я дава в приемно семейство. По-късно Мерили отива да живее при приятелка на майка си, която й става настойник, а след това е изпратена в сиропиталище. В крайна сметка тя пак се връща при приятелката на майка си и живее при нея до 16-годишна възраст, когато се омъжва за съседа им, за да нямат право отново да я върнат в дом.

Кои са останалите световни знаменитости, които са осиновени, ще разберете в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени