Най-сексапилната Мила Кунис 08.10 | 12:23

Сп. Esquire разсъблече гаджето на Аштън Къчър

От Олга Андреева

Мила Кунис склони да се съблече за корицата на сп. Esquire, след като беше обявена от него за най-сексапилната жена в света.

Красавицата от "Черния лебед" позира съблазнителна в черни панталони по тялото и прикрити с ръка гърди за корицата на ноемврийския брой на списанието.

Въпреки титлата и провокативната фотосесия, в която остава без сутиен и по бикини, 29-годишната Кунис твърди, че в живота е много по-различна от публичния си образ, посочва в. Daily Mail.

"Това, което правя и това, което съм, са две различни неща и винаги ще бъде така", казва брюнетката, която е гадже с Аштън Къчър, в интервю за Esquire.

"Обикновено хората губят представа за истинската си същност и стават или такива, каквито искат да бъдат, или такива, каквито се очаква да бъдат.

Мисля, че ако се поддам на славата, ще загубя представа каква съм, а това, което съм, го дължа на моите родители и не искам никога да го губя. Никога. Защото ще бъда много разочарована, ако те не се гордеят с мен", откровена е актрисата.

Все пак тя посочва, че обича работата си и, че не може да си представи да прави нещо друго, но просто, когато приключи с нея, се опитва да я забрави и да се държи нормално в личния си живот.

Самата фотосесия може да видите в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени