Най-странните причини, заради които известните личности са били на съд 02.03 | 12:35

Ето кои са най-абсурдните дела, водени срещу звездите

От iNews.bg

На известните личности не им е никак лесно - постоянно ги преследват фенове и папараци, в списанията пишат какви ли не неща за тях, нямат личен живот, а на всичкото отгоре се появяват хора с какви ли не странни искове срещу тях.

Много хорат смятат, че самите те могат да станат богати и известни на гърба на някоя звезда и то като я осъдят за... ами просто за нещо. В повечето случаи исковете са абсолютно нелепи и доста странни и дори не се стига до съд, но все пак си остават записани в историята.

Кростофър Нолан срещу Батман
Оказва се, че в Турция има град, който се казва Батман и от градчето са завели съдебно дело срещу режисьора на поредицата, Кристофър Нолан, защото е използвал името на града без позволение. От турска страна се твърди, че филмите за Батман са нанесли непоправими щети върху репутацията на града, а броят на самоубийствата нараснал. Съдията явно не е бил на същото мнението, тъй като делото е прекратено.

Кимбърли Григс срещу Майкъл Джексън
Въпросната Кимбърли завела делото срещу поп иконата след смъртта му като твърдяла, че той е известен само и единствено благодарение на нея. Тя е убедена, че е музата на изпълнителя, защото твърди, че са имали афера и след това той е написал всичките си хитови парчета. Кимбърли дори пожелала правата върху цялата музика на Джексън.

Кои са другите най-нелепи дела, водени срещу знаменитости ще разберете в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени