Нана: Болестта ми ме прави щастлива 20.06 | 20:11

Водещата сподели за промените, които предизвикало заболяването

От Мартина Панайотова

Телевизионната водеща Нана Гладуиш направи на пръв поглед шокиращо признание тази сутрин в "На кафе”, като сподели, че всъщност е щастлива от това, което ѝ се е случило.

Тя говори откровено за болестта си за първи път, след публичното оповестяване на лошата новина пред Иван и Андрей в "Станция Нова”, в началото на март.

В ефира на Нова водещата поясни какво има предвид – след преминаването на първоначалния шок и страха от смъртта, сега тя се чувства по-спокойна, гледа на живота по друг начин и оценява дори и малките неща. Нана е променила отношението си към близките си и към всичко, което я заобикаля, като даде за пример красивите пейзажи, на които се любува, докато пътува с кола за болницата за поредната химиотерапия.

Нейното мнение сподели и Джуджи, която разказа историята на неин близък, отишъл си от страшната болест. Както е известно, ко-водещата е била един от най-близките и доверени хора на бизнесмена Владимир Грашнов. Джуджи влезе в ролята на водещ заради близките си приятелски отношения с Нана и тъй като Гала трябва да спазва още няколко дни съветите на лекарите. Въпреки че гласът й се върна, лекуващият й лекар не разрешава на водещата да работи пълноценно поради опасност от нов гласов срив.

Очаква се Гала да се появи в ефир още този понеделник и да опровергае слуховете, които й приписват за тежко заболяване и смяна с Лара. 

Водещи