Нана: Диагнозата рак дава много 29.03 | 18:25

Тв водещата помага на много жени

От iNews.bg

Тв водещата Нана разказа за своя живот, след като се пребори с тежката диагноза рак на гърдата. Тя сподели в предаването "Дикoff”по Нова телевизия, че тази диагноза не само взима, но и дава много. Показва ти кои са ти приятелите и близките.

Нана заяви, че е щастлива да подкрепя да българските жени със същата диагнозата. Тв водещата неотдавна създаде фондацията "Една от 8", която помага на жени с коварното заболяване да споделят, да задават въпроси и да предлагат решения на проблемите си.

Гладуиш споделя, че е много щастлива и благодарна на семейството си и съпругът й Джонатан. Когато той и предложил, били скарани, затова тя му заявила, че ще си помисли и той почакал търпеливо отговора й, още тогава тя била сигурна, че той ще е до нея във всяка ситуация. 

За Нана животът е борба, затова и влязла в Dancing Stars, искала да спечели поредната битка със себе си.

Водещата е имала немалко неприятни моменти. Тя разказа за трудното си забременяване:

"Имах проблеми със забременяването, а много искахме дете с Джон и точно когато сключих брак, баща ми се разболя и почина за един месец. Тогава разбрах, че съм бременна, но трябваше да направя аборт,защото бебето нямаше пулс. Когато ми сложиха упойката започнах да говоря големи глупости на английските доктори, но не помня", обръща го на шега позитивната Нана.

Тя оправи апел към зрителите да вярват на усещанията си.

Най-четени