Нанси се връща на село 21.11 | 08:32

Мис България 2013 изоставя живота в столицата

От Цанка Донкова

Животът в столицата не се харесва особено на Мис България 2013 Нанси Карабойчева. Блондинката не виждала перспектива за развитие в София и скоро възнамерява да се върне в родното си село Юнаците, съобщава в. "Монитор".

Нанси ще идва в големия град само за да посещава лекции по информатика и статистика в УНСС. Друга причина за евентуалното ѝ завръщане ще е привлекателен и перспективен проект.

Към момента Мис България 2013 няма сериозна работа и не била търсена много, което правело доста труден живота ѝ в столицата. Блондинката решила да спестява поне от наем и затова обмисля да се върне на село.

Злите езици твърдят, че решението на Нанси да се премести в Юнаците ще се отрази негативно на връзката ѝ с волейболиста Добромир Димитров. Не се знае дали двамата ще издържат на връзка от разстояние.

Още негативни изказвания се чуват по адрес на Карабойчева. Шушука се, че красавицата била качила килограми след финала на "Мис Свят 2013" в Индонезия и затова не може да си намери работа. Блондинката обаче отвърна на удара като наскоро публикува своя снимка в социалната мрежа Facebook. На нея Нанси е без грим, а феновете ѝ я описват като "Прелестна е!", "Най-красивата Мис България", "Нашето момиче е най-красиво".

Водещи

Най-четени