Напращял роден двойник на Сталоун ще бие лошите вместо него 28.08 | 11:41

Фитнес инструкторът Слави Горанчовски ще дублира звездата в "Непобедимите 3"

От Мартина Панайотова

27-годишният фитнес инструктор Слави Горанчовски ще дублира Силвестър Сталоун по време на снимките на "Непобедимите 3". Нашенецът с изваяно тяло ще замества холивудската звезда в най-трудните и тежки екшън сцени.

"Получих предложение да участвам в продукцията преди около месец. Със Силвестър Сталоун ще се срещна в четвъртък. Нямам търпение да се запознаем", каза мачото, цитиран от в. "Монитор".

Още от малък Слави се вдъхновявал от Сталоун да помпа мускули.

"Слай е велик актьор и за мен ще бъде голяма чест да го замествам в част от сцените. За възрастта си изглежда страхотно и винаги, когато гледам негови филми, се вдъхновявам", не скри вълнението си Горанчовски.

Слави не за първи път се снима в холивудска лента. Българинът е участвал и в "300", където играе гръцки воин. "Продуцентите на филма ме харесаха, имах подходящата физика и заедно с още 50 момчета ни включиха към войската", спомня си Слави.

Нашенецът е носител на редица награди от световни, балкански и републикански първенства, а миналата година се нареди сред финалистите на турнира "Мистър Олимпия модел", който се състоя в Лас Вегас.

Горанчовски спазва стриктен спартански режим. "Като състезател по фитнес се храня здравословно през три часа на ден и тренирам всекидневно по два пъти", издаде тайната на релефното си тяло Слави.



Водещи

Най-четени