Натали Трифонова е останала без гадже за първи път от 17 години 14.07 | 16:30

Това не й се е случвало от първите години в гимназията

От iNews.bg

Натали Трифонова е останала без гадже за първи път от 17 години, пише "Уикенд”. Сексапилната синоптичка от Би Ти Ви се е разделила с последния си засега приятел – шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой, и в момента е без мъж. Това не й се е случвало от първите години в гимназията.

 

Легенди се носят за мъжете на Натали Трифонова, а и тя не възпрепятства слуховете, защото от години крие с когото си ляга и до кого се събужда. Само че в момента блондинката, дари и да иска, няма какво да сподели, твърдят запознати. Съвсем наскоро тя се била разделила с Мартин Чой, връзката с когото е продължила едва няколко месеца. Както "Уикенд” пръв съобщи, двамата са се запознали в предаването, което красавицата води – "Култ”, и искрата между тях веднага прехвръкнала. Натали явно е била доста влюбена, защото за пръв път от години си позволи да публикува в социалните мрежи снимка с мъжа до себе си. Но малко след това връзката им е била прекратена.

В Би Ти Ви се шушука, че причина за раздялата е в ревността на Чой. Той не оставял Натали да диша свободно. Непрекъснато следял кой й пише и кой й звъни и правел проблеми за всеки телефонен разговор на половинката си. А тя заради професията си непрекъснато трябва да е на линия и да поддържа контакт с всякакви хора и по всяко време. Това често ставало проблеми за скандал, тъй като Натали отказвала да си изключи телефона, за да се чувства гаджето й по-добре. Освен това Чой й държал сметка за начина, по който се облича. Не му било приятно жената до него да носи къси панталонки, впити роклички и да демонстрира прелести наляво и надясно.

Натали обаче изобщо не смятала да се съобразява с ограничения от какъвто и да е тип. Чой имал сериозен проблем и с участието на синоптичката в "Денсинг старс”, където тя няколко пъти каза "Обичам те!” на партньор си Димитър Стефанин. Мартин отказвал да приеме, че тези думи са само за пред камерата, а ги смятал за искрено обяснение в любов. След няколко жестоки скандала заради късата си пола, погледите, които събира по улиците, и поведението си пред камера, се стигнало дори до физическа агресия, твърдят източници на "Уикенд”. В миг на ярост автомобилния състезател ударил няколко шамара на синоптичката, което предопределило края на отношенията им. Красавицата прекратила на момента връзката си с мотоциклетиста. В момента тя е сама за първи път от години.

За Натали Трифонова се знае, че още в гимназията е имала връзка със съученика си Доан Хасан. Когато започна да набира популярност, тя беше футболно гадже и дори се говореше, че смята да се омъжва за един от футболистите, с които се срещаше. После годежът е бил развален, а след няколко години се разбра, че блондинката отново е с Доан. Връзката с него е единствената, която тя е обявявала публично, но няколко месеца след като я разкри дойде и новата раздяла. След това за Натали се носеха слухове за различни афери с популярни мъже, докато се стигна до мимолетната афера Чой. В момента 32-годишната синоптичка се чувствала добре без мъж, а след скандалите с ревнивото й бивше гадже се кълняла, че занапред ще избира далеч по-внимателно с кого може и с кого не може да скъси дистанцията.

Водещи

Най-четени