Наталия на гости на Денис на Свети Валентин 13.02 | 11:45

Дали двамата няма да разкрият, че след години раздяла отново са заедно?

От Олга Андреева

Много специален гост ще посрещне в студиото на предаването "Денис и приятели" музикантът Денис.

В навечерието на Свети Валентин и Трифон Зарезан, на 13 февруари, Денис от "Ахат" ще посрещне съпругата си Наталия Симеонова, с която са разделени от години, макар че имат обща дъщеричка, Виктория.

Двамата празнуват годишнина от брака си именно на Деня на влюбените. Зрителите ще могат да видят кадри от сватбата им, както и да станат свидетели на разчустващи изненади, обещават от предаването. В полунощ Наталия ще хване микрофона и ще изпее страхотната песен на Михаил Белчев "От много много отдалеч", която има сантиментална стойност за двойката.

Дали пък това не означава, че двамата ще обявят, че отново са се събрали? В последно време те бяха засичани заедно на светски мероприятия.

Наталия говореше за Денис с уважение и любов, през цялото време след раздялата им. Преди време тя сподели в предаването "Търси се": "Убедена съм, че с Денис един ще бъдем отново заедно. Може да сме на 80 години, но ще се случи. Ще стоим около камината, ще пием вино и през смях ще си спомняме за онова, което сме преживели".

Съвсем наскоро, на 28 януари беше излъчен последният епизод на предаването "Море от любов", което Наталия води цели десет години. На фона на спекулациите, че водещата предстои да се захване с друг телевизионен проект, появата ѝ по БНТ може да има и символично значение.

"Денис и приятели" ще започне в 23:00 по БНТ 1 днес, 13 февруари.

Водещи

Най-четени