Наша миска първа дружка с Доналд Тръмп (СНИМКИ) 11.11 | 16:10

Хубавицата не пропусна да се похвали със звездното познанство

От iNews.bg

Красавицата Венета Кръстева, която е носителка на титлата "Мис Вселена България", е сред големите фенове на новоизбрания американски президент. Очарователната блондинка не пропусна пак да се похвали, че познава Доналд Тръмп точно в деня на избора за новия повелител на Белия дом.

"Когато Доналд Тръмп се кандидатира за президент, повечето хора се изсмяха на това. Подкрепата през цялото време на неговата кампания не беше лесна. Сега обаче, когато изборът му стана факт, бих искала да го поздравя. Днес се чувствам като победител", написа миската на страницата си във Facebook.

Всъщност двамата се срещнаха преди време в Москва, където тя предсстави страната ни в световното състезание по красота "Мис Вселена". Организатор на конкурса бе самият Доналд Тръмп, така че тя получи възможността да го поопознае за кратко.

"Имам страхотни впечатления от Доналд Тръмп! Живях под един покрив с него около 40 дни и мога да кажа, че изградих цялостно мнение, а не само общи впечатления", каза Венета пред bTV.

Според нея новият президент на САЩ е много земен. Освен това е джентълмен, професионалист и има изключително отношение към хората.

1804967

Водещи

Най-четени