Нашенка влезе в китайска реклама 28.01 | 20:41

Момичето представя кисело мляко в далечната страна

От Надежда Стоянова

Родната красавица Гергана Тодорова влезе в китайска реклама на кисело мляко. Хубавицата толкова очаровала азиатците след посещение в родния й град Карлово, че поискали да я снимат.

"Това беше един от най-запомнящите се моменти за мен. Преди две години реших да участвам в конкурс и когато идва китайска делегации, избраха мен за рекламата. След два месеца от общината ми се обадиха, че ще участвам", обясни тя пред bTV.

Момичето се включило в надпреварата "Царица на розата". Скоро след това трябвало да идва китайска делегация и понеже управата на града знаела, че за тях представлява интерес розовото масло, решили да им покажат и хубавиците в конкурса. Разбира се гостите не пропуснали да си направят снимки за спомен с нашите девойки. Няколко месеца след това в общината пристигнала молба Гергана да отиде в Шанхай заради снимките на реклама.

Спотът разказва за българка, която живее в малко родно селце и посреща туристи с традиционното кисело мляко. По време на снимките нашенката се опитала да научи китайците да танцуват право хора, но им се видяло много сложно. В крайна сметка работата им се оказала ползотворна и скоро й се наложило да пътува до Китай за реализирането на още един клип.

Водещи

Най-четени