Не две, а три фестивални вечери от Elevation 02.04 | 12:45

Четири нови попълнения сред диджеите, които през юни идват у нас

От Олга Андреева

С трета фестивална вечер ще зарадват меломаните организаторите на фестивала Elevation, който ще се състои в края на юни.

Второто издание на фестивала ще открие двете по-малки сцени още на 22 юни вечерта, като цената на билета ще остане непроменена.

Освен това ще има четири нови попълнения в DJ листата на тазгодишното издание, които ще се присъединят към Fatboy Slim и Roni Size. Става дума за REV.RUN от RUN D.M.C, BREAKBOT, PENDULUM DJ SET & VERSE и ED SOLO.

Отличникът на RUN D.M.C REV.RUN и френския "магьосник” BREAKBOT са едни от артистите, които за първи път ще посетят България в рамките на фестивала.

Joseph "Run” Simmons или REV.RUN е един от членовете на култовата банда RUN-D.M.C, чиято е заслугата за проникването на този стил в популярната музика.

Парижанинът BREAKBOT ще ни покаже как се владее изкуството да смесваш най-добрите елементи от денс, електро и хип хоп с умение и прецизност. Роден през 1981 г. Thibaut Berland е увлечен от звуците и картините на следващото десетилетие и се разкъсва между двете си страсти - любовта към анимацията-графики и комикси, и музиката.

Израснал в източен Лондон, слушайки пиратски радио програми и трупайки опит като асистент продуцент в известното студио "Sour”, ED SOLO се превръща в истински майстор на звуците. От него може да се очаква много танцувален breakbeat, dubstep & drum&bass.

Феновете на клубния саунд ще се зарадват на PENDULUM DJ SET & VERSE. Типични за музиката на групата са тежките бийтове, придружени от слаба, едва доловима бас линия. Последният им албум "In Silico” е доказателство за тяхната наклонност да експериментират.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim. 

Водещи

Най-четени