Не е за вярване! Анджелина и Брад пак са семейство? 20.02 | 11:06

Двамата винаги ще останат свързани, въпреки тежкия развод

От iNews.bg

Една от най-обичаните холивудски двойки – Анджелина Джоли и Брад Пит, разочарова почитателите си с решението да се раздели. Двамата преминават през изключително тежък развод, но въпреки това те винаги ще останат едно семейство. И как иначе, все пак имат деца, които ще ги свързват до края на живота им.

"Не искам да казвам много за това, освен че беше много труден период и ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, ще преминем през това и се надявам да станем по-силно семейство. Ние сме и завинаги ще бъдем семейство. Боря се с това да намеря начин, по който някак си да ни направя по силни и по-близки", каза Анджелина в интервю за BBC.

В момента звездата от Големия екран се е фокусирала върху децата си. Тя прави всичко възможно да им помогне да преминат по-леко през тежката ситуация.

И въпреки отдадеността на Джоли към семейството, очарователната актриса все пак има и служебни задължения. Затова сега е в Камбоджа, където представя новия си филм "Първо те убиха баща ми". За да не пренебрегва все пак и хлапетата, те също са с нея. Джоли е режисьор и съ-сценарист на лентата, която разказва спомените на местен активист и писател, който е бил дете-войник в армията на Червените кхмери.

Водещи

Най-четени