Не е за вярване как Мик Джагър кръсти новия си наследник 17.12 | 17:16

Музикантът стана татко за осми път на 73 години

От iNews.bg

Фронтменът на групата Rolling Stones Мик Джагър е известен със своята ексцентричност. Е, и със своята похотливост също. Затова музикантът стана татко за осми път в навечерието на 73-та си годишнина, без да го притеснява фактът, че вече се радва и на правнуци.

За новородения си син Джагър обаче избра доста необичайно име. Момченцето се казва Девро Октейвиън Базил, съобщи вестник Daily Mail. Името на бебето разкри дъщерята на певеца Елизабет на страницата си в Instagram. Тя публикува бебешка снимка и написа към нея "Красивото ми братче Девро Октейвиън Базил Джагър".

1823936

Припомняме, че Джагър стана баща за осми път на 73 години в началото на декември. Майката Мелани Хамрик е 29-годишна балерина, живееща в Ню Йорк. Базил е първото име на бащата на Мик Джагър, който почина през 2006 г. Октейвиън е латинско име, което означава "роден осми".

Останалите седем деца на Мик Джагър са на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която вече е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок. Музикантът има също пет внуци. През май 2014 г. той дори стана и прадядо.

Водещи

Най-четени