Не е за вярване какви луди пари харчи Джони Деп всеки месец 01.02 | 09:42

Актьорът търпи сериозни финансови проблеми в последно време

От iNews.bg

Един от най-интересните представители на Холивуд – Джони Деп, може и да е познат по целия свят заради невероятните си превъплъщения, но в последно време търпи сериозни финансови проблеми. Заради това той започна да съди мениджърите си за огромна сума, обвинявайки ги за спада в банковите си сметки. Според него те били присвоили десетки милиони от него.

За негова изненада, мениджърите отвърнаха на удара с насрещен иск. Според тях причината за всичко е склонността на звездата да прахосва пари. Именно това, по думите им, довело до промяната в състоянието му.

Насрещният иск бил подаден във Върховния съд на окръг Лос Анджелис (Калифорния). Според документа, Джони Деп харчел за лични нужди повече от 2 милиона долара на месец. Той е упрекнат още, че не се вслушвал в препоръките на мениджърите да води по-евтин начин на живот.

Припомняме, че на 13 януари актьорът даде мениджърите си на съд в Лос Анджелис с иск за 25 млн. долара, спечелени от него в периода 1999-2016 г. Те не били плащали редовно данъците му, давали са неразрешени кредити и са правили неоправдано високи разходи за охрана и други услуги.

Най-четени