Не е за вярване, но това е Тайра Банкс без Photoshop 12.09 | 18:11

Вижте изумителните превъплъщения на Тайра Банкс без Photoshop

От Гергана Златкова

Ако сте чували някога израза "човек без работа", то съвсем спокойно можете да го използвате, разглеждайки галерията, която ще ви покажем сега.

На нея виждаме един супермодел – Тайра Банкс, която обаче е решила да се позанимава и поиграе малко с грим, прическа и визия, за да се премени като някои от любимите си колежки.

От доста години насам шоколадовата красавица се изявява най-вече като телевизионен водещ и продуцент, а се прочу най-вече с предаването "Следващият топмодел на Америка".

Не можем да забравим обаче, че самата тя беше сред най-известните лица от Ерата на супермоделите, както и един от първите "ангели" на Victoria's Secret. Очевидно Тайра е решила да припомни на всички на какво е способна пред обектива. В нов фотографски проект, озаглавен "15", тя се превъплъщава в образите на 15-те си любими колежки.

Сред тях се нареждат както познатите ни от 90-те имена, така и най-актуалните млади момичета в модата. Вижте и преценете сами дали Тайра се е справила добре в галерията на Jenite.bg.

Най-четени