Не е истина къде ще се ожени Джордж Клуни 28.05 | 07:10

Сватбата ще бъде грандиозна

От Беатрис Николoва

Джордж Клуни може да се ожени за Амал Аламудин в замъка "Хайклиър", в който е заснет драматичният сериал "Имението Даунтън", съобщи "Contactmusic”. Звездният актьор завел годеницата си на романтична разходка в провинцията в Англия. Разходката включвала замъка, който се намира близо до Лондон. Амал била толкова впечатлена от сградата, че двамата отправили запитване дали там може да се състои сватбата им.

Адвокатката наистина искала сватба като на кралска особа, именно заради това много се въодушевила от идеята да се омъжи в замък.

"Хайклиър" е във викториански стил, разположен в парк с площ 1000 акра, а Клуни направил дискретно запитване дали сватбата може да се състои там. Отговорили му, че с радост биха се съгласили да организират събитието в замъка.

Двойката смята се, че замъкът е подходящо място за сватбата им, защото е близо до Лондон и до летището "Heathrow". Това означава, че със самолет ще може да пристигне лесно не само семейството на Клуни от САЩ, но и това на Амал, което живее в Дубай и Ливан.

Водещи

Най-четени