Не е истина на кого се обясни Софи Маринова в любов 06.03 | 08:10

Фолк фурията ухажва холивудска звезда

От Надежда Стоянова

Поп-фолк певицата Софи Маринова от няколко години копнее да намери истинската любов. След раздялата си с Дачо нещата в личен план за нея не се развиват съвсем добре и тя многократно е споделяла, че е самотна и копнее за принца на бял кон. Вероятно за това реши да предприеме по-сериозни мерки и да промени ситуацията.

Софка взе, че се обясни в любов не на кой да е, а на една холивудска знаменитост. Става въпрос за актьора Том Круз, който преди време се раздели с половинката си Кейти Холмс. Двамата се срещнали в един от най-скъпите ресторанти в Ню Йорк.

"Поканиха ни с Устата да вечеряме в "Тао”. В Америка има само три такива. Настанихме се и гледам на другата маса Том Круз. Не се сдържах и му викам на развален английски: I love you. Той ми се усмихна и също ми каза, че ме обича,” похвали се пред "Монитор” певицата.

Съвсем разбираемо кинозвездата била заобиколна от красиви дами. Затова нашите музиканти решили да не го притесняват за автографи и снимки, защото от личен опит знаели колко е досадно това. Вместо това двамата с Устата направили шоу за чужденците като се разтанцували на парче на Майкъл Джексън.

"Като го чух, и веднага сръчках Устата да разденсим. Много се забавлявахме и направихме шоу и на чужденците. По едно време дойде един тузар и почна да ни черпи с алкохоли и мезета. Явно сме му харесали”, радва се Софи.

Водещи

Най-четени