Невиждан скандал между Георги и Марина в „Къртицата“ 27.04 | 18:00

Георги смята, че Марина е безмозъчна

От iNews.bg

След излизането на саботьора Емил Русев от Базата, играта определено не става по-лесна. Скандалите стават все по-грандиозни, а обидните квалификации се множат. Пореден огромен спор се разрази между мма боеца Георги и Марина Мицич.

"Не Боби, а Георги и Ивайла са кондиктурите в това шоу. Те постоянно се опитват да диктуват кой кога ще си ходи, а когато аз гласувам както аз преценя, те казват, че съм безмозъчна и безхарактерна", оплака се модната редакторка пред тв водещия Андрей в предаването "Пуснете водата".

"Марина не е точно безмозъчна. Тя е прекрасно същество в безтегловност. За мен е обидно човек като нея да е на този етап в играта. Тя няма мисловна дейност. Има инстинкти - да се гримира, да се нахрани, да се гримира, да се изкъпе.", констатира Жоро.

Георги намекна, че Мицич е златотърсачка, а тя заяви, че семейството й винаги е имало финансови възможности и не търси богати мъже, просто все попадала на такива.

"Попадам на заможни мъже, защото харесвам успелите мъже, а не такива като Георги. Живее сам в апартамента си с неговата котка, а в хладилника си няма нищо. Не е постигнал кой знае какво.", категорична беше Марина.

Спортистът заяви, че Марина е разглезена. Той й припомни история, разказана от самата нея, в която тя връща диамантен пръстен от бащата на децата си, защото бил малък. Бижуто струвало само 1800 лв. И това не било никакъв диамант, освен това всичките й приятелки имали по-хубави пръстени, а мъжете им били по-бедни от нейния. Тази история разстрои Марина, а Георги завърши спора с апел към зрителите "да го обиждат" с диамантени пръстени. "Ще понеса този срам", завърши Георги.

Водещи

Най-четени