Невярната Биляна Евгениева: Искам да стана булка 02.11 | 11:20

Еротичната танцьорка не крие, че пернишкият бос Феодор Феодоров е нейната любов

От iNews.bg

Еротичната танцьорка Биляна Евгениева, която успя да завърти главата на Ицо 100-те манекенки и дори за малко да се омъжи за него. Тя не съжалява за връзката си с бизнесмена, но въпреки, че той е бил джентълмен и я е научил на много, той не е нейният човек, призна Биляна пред Люба Кулезич.

Най-голямата мечта на Биляна е да бъде булка, да има семейство и деца. Тя вече има син, който е родила на 18 години и заявява, че вече не е еротична танцьорка, само се снима. Бащата на детето й е бил нейната детска любов. "С този човек живях 5 години, след това се разделихме, опитахме пак след време да се съберем, но не се получи”, сподели моделката. 

Относно връзката й с Христо Сираков, тя заяви, че е имала и опасения да бъде с него заради разликата във възрастта и евентуална бременност. 

Красавицата разкрива, че в момента има приятел бизнесмен, който много се притеснява, защото мъжете постоянно я гледат. Биляна отрече, че някога е правила любов за пари и никога не би правила. 

Брюнетката не скри, че голямата й любов е пернишкият бос Феодор Феодоров и, ако й предложи брак, веднага би се съгласила. 

Водещи

Най-четени