Неизвестни факти от живота на пророчицата Ванга 12.03 | 14:00

Вижте истината за живота й

От Беатрис Николoва

Журналистката Жени Костадинова за пореден път повдига завесата и разкрива неизвестни факти за живота на Ванга. В предаването "Преди обед" по БТВ, следователката на пророчицата разказва за живота й в рубриката "Ванга истинската".

Ванга е имала тежко и трудно детство, остава сираче още на 2 год, тъй като майка й загива. Малко по-късно баща й се жени за втори път, но мащехата й я е малтретирала, затова Ванга отива в пансион в Белград.

На около 13-годишна възраст, Ванга се прибира вкъщи за един Гергьовден. С братовчедка й се разхождат, когато се извисява буря, вихрушка вдига пророчицата и паднала в едни тръни, намират я едва след 2-3 дена. След тази случка тя е започнала да вижда миналото, настоящето и бъдещето.

Ванга се запознала със съпруга си, когато той дошъл при нея да попита за изчезналия си брат и тя предрекла, че той ще й стане съпруг. Двамата имат труден брак, но все пак остават спътници в живота.

След смъртта на мъжа й, Ванга има намерение да влезе в манастир, но в крайна сметка отива в Рупите, които до тогава са били абсолютна пустош.

Била е обективна и никога не е искала да я въвличат в политически теми, въпреки че много видни държавници са ходели при нея. Пророчицата свързва доброто бъдеще на България с Русия, казва че това е входната и изходната страна за нашата държава.

Ванга вижда Русия като обединител на света и неговия нов господар. Всички, включително и Америка ще признаят превъзходството й. Според нея три велики държави ще се съберат – Китай, Индия и Русия.

Пророчицата е предсказала по-духовно бъдеще на света.

 

 

Водещи