Неизвестните около смъртта на Ейми Уайнхаус 17.12 | 19:31

Възможно е да е станала лекарска грешка

От Гергана Златкова

В Холивуд, а и не само там, в света на известните, никога нищо не приключва щом някой почине. Затова не е никак чудно допускането, че смъртта на певицата Ейми Уайнхаус, да не се е случила точно по начина, по който беше записана и официално обявена. Това заявиха говорители на семейството на звездата, цитирани от Contactmusic.  

Уайнхаус почина през юли 2011 година, като за причина за смъртта й беше посочено алкохолно натравяне.

Оказва се обаче, че диагнозата може да няма нищо общо с реалната причина за смъртта й, тъй като лекарят, който я е поставил, не е бил достатъчно квалифициран.

Веднага щом тази информация достигнала до семейството на Ейми, следствието незабавно било подновено:

"Шокирани сме от новината. Искаме всичко да се преразгледа, всички доказателства и решения, за да сме сигурни какво наистина се е случило. Искаме истината, въпреки че е ужасно да се подлагаме на това отново”, коментират близки на починалата звезда.

По последна информация лекарят, който е направил заключението за смъртта й, е бил там по погрешка. Той не е притежавал нито необходимия опит, нито квалификацията да прави подобни заключения.

"Искаме всичко да се преразгледа и свери отново. Няма да оставим нещата, докато не разберем какво наистина се е случило”, категорични са близките на певицата.

Водещи

Най-четени