Нели Атанасова е поредната жертва на танците 29.04 | 09:36

Хубавицата лекува болки в гърба

От Надежда Стоянова

Може и да звучи малко пресилено, че над настоящия сезон на Dancing Stars по Нова ТВ тегне някаква зла прокоба, но може наистина да е вярно. Поредната жертва на танците стана бившата гимнастичка Нели Атанасова. Къдрокосата хубавица още от началото на формата получила болки в гърба, но сега нещата вече станали нетърпими.

"Прибирам се към вкъщи от Пирогов, поредната процедура физиотерапия. Възстановявам се и се надявам скоро да се върна в Dancing Stars. От първия лайф играя с тези болки. Надявах се, че ще мога да издържа до финала. Старая се максимално да почивам, да релаксирам, за да мога да се върна във формата. Благодарна съм на Наско за цялото търпение. Заедно започнахме това начинание и му обещавам, че заедно ще го завършим", обясни Нели Атанасова в сутрешния блок на Нова ТВ.

На нейно място в предаването ще се изявява гимнастичката Симона Пейчева. Блондинката преди време се пробва и във VIP Dance, така че има известен опит. Според нейния партньор Наско обаче имала много да учи по отношение на танците и ги чака много работа.

"Това е един адреналин, който те зарежда, така че няма начин сцената да не те увлече", обясни Симона.

Най-четени