Нели Петкова показа видео към новата си песен "Ето това" 27.10 | 14:28

Заедно с Miro Gee е автор на музиката, текстът на парчето е на Ивайло Вълчев

От Олга Андреева

Бившата беквокалистка на Слави, Нели Петкова, която от някоклко месеца развива солова кариера, представи клипа към парчето си "Ето това".

Автори на музиката са самата Нели и Miro Gee, който е част и от първото ѝ самостоятелно парче, "Lucky One”, а текстът е на Ивайло Вълчев. Режисьор на видеото е Васил Стефанов, а зад камерата е Владимир Михайлов.

"Ето това” има версия и на испански език, която ще бъде предоставена по-късно, посочва "Булфото".

INews припомня, че в края на юли Нели обяви, че се отдава на развитието на соловата си кариера. Едновременно с това тя представи първия си самостоятелен сингъл "Lucky One” feat Miro Gee и видеоклип към него.

Само за месец "Lucky One” се изкачи на първо място в класацията "The Voice Top 10” по "The Voice TV” и започва излъчване в испанското музикално радио с национален ефир – "Hit FM”, става ясно от сайта на певицата.

За шест години работа като част от екипа на "Ку-Ку бенд” и "Шоуто на Слави" Нели има повече от 100 концерта в страната и чужбина, 3 национални турнета, турне в САЩ и Канада, както и 3 студийни албума с "Ку-Ку бенд” – "Ние продължаваме”(2007), "No mercy”(2009) и "Македония”(2010).

Има видеоклипове към песните "Само мен”, "Цветове”, "Нещо лично", "Минах ли те”, "Един въпрос”, "Нямаш право” и "Lucky One”.

Водещи

Най-четени